feb
11

Hello Kuksimuksik!Baromira öreg vagyok én már ehez az isihez...Múlt héten úgy elfáradtam, de úgy,  a facilitációba meg belerokkanok.Dehát mint ahogy az az ember a Coctail filmzenéből bölcsen megmondta, Dontvöribíheppináááo.

Ígyhát csütörtökön hazamentem pihizni, de már este hajtott tovább is a kötelesség, ugyanis Anyucika hazajött és elinvitált, h zabbantsunk egy óriásit a "torkos csütörtök" keretében, nekem meg rögtön felcsillantak a bélbolyhaim (Igen Fiuk!A Lányoknak van belük!-nem gondoltam h ez undorító, de így most leírva látom, hogy tényleg az, sorry), és gondoltam csapunk anyuval egy csajos estét a La casaban, vagy a Golfhotelban, esetleg kibékültem volna még a Zöldlovaggal is, de amikor csillogo szemekkel megkérdeztem, hova megyünk, a "Bertába" volt a válasz.Gondoltam magamban, hátakkorjolvanakkor, nagyon kirúgunk a hámból. Viszont történt valami nagyon meglepő és mulatságos aznap este, igaz szerintem csak Ramóna tudja , hogy ez mekkora szó, ott voltak a szülei is ugyebár,akiket születésem óta minden héten látok,olyan 12 éves koromig talán mindennap, szóval: APÁD HAGYTA, HOGY BELEEGYEK A KAJÁJÁBA!!!!!ÉS NEM KÖTÖTT KI SE EGY VILLA, SE EGY KÉS A KISKACSÓMBA! És ez még nem minden: a Gundelpalacsintájából önként adott.!!!Már meg is fogalmaztam a levelemet a Vatikánnak, hogy ismét csoda történt, ugyanis a világon mindenki tudja, h Joey nem ad a kajájából!!!!!!!!

Pénteken nem voltam sehol.Nemmondommegmér.Szombaton megültük a Ramcsinak a szülianpját, sajnos ehez sem tudok publikus történeteket csatolni. Boldog -boldog születénapot kívánok Neki ezúton mégegyszer. Tudom, hogy valaki aki most ezt olvassa nagyon szeretne ilyen extra porno kiegészítést a szombat estéhez, amiben szerepel minimum gerenda, meg lovak ,de ,ezúton üzenem Neki, hogy maradjon  P..a.hu-nál, abban csak nem csalódhat!

Kétszer voltam futni a hétvégén, és ma megvettem életem első normális sportcipőjét, természetesen magától fut.Amugy vasárnap leginkább anyuval tvztem, illetve tévéztem volna, mert dvd-zni akartunk, de anyuci mostanában nem igazán bírja a lelkiterhelést, és nyomatékosan megkért, hogy válasszak bármilyen filmet, csak annál nagyobb izgalom ne szerepeljen benne, hogy valaki elfelejti időben bevenni a vitaminját, mert neki ez a maximum amit el bír viselni,de már ezen is tövigrágcsálja a körmét. Ennek örömére este megpróbáltattam megnézetni Annával a Fűrészt kettöt, de uncsi volt,és közös megegyezéssel kikapcsoltuk, nem tudom mikor valljuk be egymásnak végre, hogy az ágyból egyikünk sem látja jól a tv-t, ezért "olyan rohadt unalmas" minden film, amit így próbálunk megskubbantani...Asszem ez a köv. etap a kapcsolatunkon.

Diónak nagyon drukkolok holnapra!És kitartás mindenkinek.Nekünk ez jutott.JUHHÚÚÚÚÚÚ

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr52335346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna 2008.02.11. 19:45:43

Hájjhó!
Panek fuldoklik mellettem...nemis ez a lényeg, hanem a tévé. Mert igenis látom, ha egy bizonyos szögben áll a szemüvegem. Meg ha jól magam alá tudom gyömöszkélni a virágos párnámat.

2 új információkat tudtam meg az elmúlt egy percben a lakótársamról: 1.Panka nem bírja elviselni, ha valakinek a foga valamilyen anyaghoz ér. Az 'anyag' szót mindennemű noszogatásom ellenére sem sikerült pontosabban körvonalaznia. A fog ne érjen anyaghoz!!
2. És soha ne meséljen neki olyan esetleges élményeiről, mint pl. hogy a múltkori játszótér után homok ment a körme alá. Mert ez még a 'fog-anyag' dolognál is rosszabbul érinti. Eme elmúlt perc alatt kb 11-szer rázta ki a hideg..

Ramcsi, dejólesz holnap nekünk!!! Bár Dio sajnos nem lesz:( de Orsi is jön, ugye? Lemegyünk egy vadmálnásfantára?
Dió, drukkolunk holnap!!Zepter!! puszii

Panka 2008.02.11. 19:55:17

Textília,bárminemű drapéria ne érjen a foghoz te dilló.fuuuuuuuuujjjj.És valóban gyűlölöm ha homokozás után homokos a kezem vagy a lábam...fujjfujjfujjfuujjjjj,és Anna most ennek örömére azzal szórakozik, h harapdálja apulcsiját, de megfenyegettem h megcsikizem, és rögtön rájött a halálfélelem, mert magunk közt legyen szólva, azt nagyon nagyon gyűlöli a kis tünemény.Sz.A.Rtlklub.Thököly út.
RAMCSI tE NEM MA JÖSSZ??

orssssssss 2008.02.12. 09:58:47

hijjja! természetesség,h menni! ki nem hagyni! mikor találkozni?
süti beállítások módosítása