okt
27

tt

| Szerző: Panki | 8:10 pm
szijasztok emberek :)
elviekben én is blog résztulajdonos volnék, azonban a rendszer nem engedi valamiért, bizonyára meg van a maga oka erre:)
először is köszönöm szépen az én egyetlen Pankámnak, hogy itt lehetek, és ezúton üdvözlöm Diót, Annát és Ramcsit jelenleg Budapestről!
sajnos már egy ideje kihalt belőlema keratívitás és az ötletesség, szóval azt hiszem nemsokára befejezem a bejegyzést . arról persze írhatnék "mizuvan" velem, de mivel a lehető legnagyobb semmi és már-már szinte zavaróan ugyanaz a nóta mindig... szóval ezért szerintem ezt hanyagolnám most. a suli megy. az is teljesen ugyanolyan mint mindig, most kezd mission impossible érzése lenni az embernek, szóval a szokásos. P barátném egy hosszú blogolást kért, remélem elég lesz:D írok majd ha valmai olyat is tudok felmutatni aminek tartalma van :)
puszilok mindenkit!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr64210118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna 2007.10.28. 12:45:40

jaaj, hát remélem is, hogy nem kell semminek történnie ahhoz, hogy írjunk ide:) csak locsfecs! szép vasárnapot mindenkinek, Panka, neked jó munkát, és szólj, ha leveleket kell gyűjtenem!:)

ramóna 2007.10.28. 19:10:47

szijjjjaaa kedvenc barátném :))))
vagyis mindenki kedvenc barátnéja:) ezer meg ezer éve nem láttalak, szóval azt akartam írni hogy hiányzol vagy mi:) Na meg persze megemlítenénk mindenki közös P-jének ( vagy hogy kell írni) közös lakótársa Anna, aki a világ legjobb házigazdája és rengedeteg szép emléket örzök róla piciny szivembe:) És persze Dida a satburi királynő, aki csodaszép mostanában!! És imádott egyetlen drága Pankucikám, az én uncsitesóm :) Na remélem senkit nem hagytam ki:) Szóval remek ez a kis kávézó ahol néha megoszthatjuk egymással gondolatainkat. És kellemes a fal színe , csak már hozhatnák azt a cappuccinot :D

ramóna 2007.10.28. 19:13:55

Jah és valaki segíthetne hogy kell ezt az egészet kezelni meg irogatni meg ilyenek:) szóval használati útmutatót akaroooooooooooooook:))) Meg hogy lehet ilyen izét témát vagy mit nyitni és nem csak kommentált írni. Na azt hiszem egyelőre ennyi :) Pusszantás mindenkinek . Jah és a Panka meg a Dió gyanusan nincsennek fent msnen szóval ha valahova beültetek és nem szóltatok túró a fületekbe :PPPP
süti beállítások módosítása