okt
31

Babazsúr

| Szerző: ramóna | 6:05 pm

Királylányok! :)

Babazsúr akkor fél 8-kor:) Kakaó és mézesbuci meg laza fecsegés... aztán ki tudja mit hoz az este:) Annával meg majd bepótoljuk! :) Várlak akkor titeket:)

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr58214499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2007.10.31. 19:02:59

Köszi Nyanyinger!Én máris indulok,kezdheted arendrakást kicsit előbb megyünk a Bével.Pusssz

tt 2007.11.01. 16:33:07

egyetlen királylányaim
tudom, egy köcsög fantom vagyok, aki nem is létezik, mert megint nem mentem...
egyébként pedig, megint próbáltam regisztrálni, és egyszerűen nem nem nem megy. nem vagyok sztem egy számítógépes analfabéta azért, már beirtam 50-szer a címet,jelszót,nicket.. minden... majd amikor a mehet gombra kattintok akkor nem történik a szó szoros éretelmében semmi sem. vki esetleg orvosolná a problémát? vagy részletes leirást adna arról h az e-mail-től elkezdve mit is kéne csinálnom? köszi:)

˙tt 2007.11.01. 17:10:07

na most valami történt. már mint tt létezem itt. de ez még mindig csak egy komment :) no mindegy.. igy is már nagyjából fél napja tanulmányaimmal kéne foglalkozni amiből eddig egy perc sem valósult meg... Anna! a gyűlésben benne vagyok, de jövő héten én megint nem tudok, nekem csütörtökön terméktervezés prezentációm van. szóval addig én nem létezem... aznap este meg azért:)

Anna 2007.11.01. 19:21:04

Hejhó!
Nem baj, Timi, úgyis csúsztattuk a jövő utáni hétre a talit:) Amúgy én is csak kommentet tudok írni, de legalább így van mentségem, mert úgysem jutna eszembe semmi:)Már asszem én is létezem, mint felhasználó, vagymi, de innen továbblendülni lehetetlen.. Majd Ramcsi korrepetál minket szerdánként. Jajdejó lesz!!!
süti beállítások módosítása