dec
5

Szeretlek Dió! Szerintem nem kell túl ragozni! és nem azért mert megírtad a házidogámat, azért hálás vagyok! Szeretlek mert Te vagy ,és én tök akarom hogy legyél!!!!!!Anyu ,neked is köszi a múlt heti leadandóm.:)

Ma felrobbant a konnyha ismét, de mér mindig amikor az Annával kettesben vagyunk és beképzeljük h  a következö detonácio kiröpít minket a Thökölyre?Majd kézenfogva arcunkat eltakarva(nehogy az is belobbanjék) próbáljuk megoldani a problémát, miközben sikongatunk és üvöltözzük, hogy NE NYULJ HOZZÁ SEMMIHEZ és TE MENJ ELŐRE!!!!Amugy ma egy öngyújtó robbant fel amit a fűőtesten hagytunk, de akkora robajjal hogy azt hittem legalább Godzilla lépett be a konyhába.Féltünk, na.In memoriam Hupikák Törpikékes öngyuszija az Annának...:(A darabjait még nem szedtük össze, nehogy nemtom mi történjen,de az tuti h én háztartási balesetben fogok kimúlni...Lejátszott meccs.

Anna, szeretlek!De így nem tudok szerelmetvallani hogy nézed!!Na mindegy, nem is találom a szavakat annyira szeretlek, meg csipázlak meg ..hááájja!Most nem a teljesség igényével sorolgatom hogy kiket szeretek,ezt tiztázzuk!!!

Amúgy..egy egérke most eszi a doktorhauszba egy bácsi száját.

Ja és: szívem szerettél már????Ne hidd ,hogy mi a szép azt most tudtad meg itt!!!Miböl van???A Töbit majd elmesélem hozzá!!!!!!

Csók Drágáim!Ja és mindenkinek sok sok Puszi Mikulás alkalmából!!!!!!!!Én már tényleg nagyon nagyon vártam.És eggyel ma már taliztam a Petőben, olyan kedves volt...De a Titkos vágyamat nem árultam el neki, majd holnap!

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr41253736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A 2007.12.05. 22:10:19

szóval nem szorosan a fenti szöveghez kapcsolódva: Csilla, Orsi, Timi hol vagytok? Hiányoztok nekem. Jó, ma gondolom az ablakban könyököltök egész éjjel, de amúgy? menjünk el forraltborozni, jó?

D 2007.12.06. 18:00:36

Pankikám én is nagyon szeretlek téged és köszönöm szépen a meglepit, amit a Miki csempészett reggel a csizmácskámba. Ezek szerint jó voltam....Várunk haza Annával!

ramóna 2007.12.06. 22:53:57

Boldog Mikulásosat innen nagyon messziről is nektek!!! :)
Egyébként miért nem írja ki a neveteket rendesen? Miért csak egy A meg D betű van?

cs 2007.12.08. 08:25:39

hohohohoooo
en is vagyok (mindig elfelejtik). az a forralt bor jol hangzik. jovoheten megejtjuk. neptunbaszakodas van meg hajnal:( mmuua
süti beállítások módosítása