dec
27

Tél volt, hó esett...

| Szerző: Panki | 10:47 pm

Egyszer volt, hol nem volt, az Öregtavon innen, a Mikovényin is túl, a karácsonyi ünnepek derekán, élt egyszer két zord szülő, kik kislányukat otthonhagyván martalékul a magánynak elutaztak messzeföldre. Nem érdekelte őket, se krokodilkönny, (se szó se vegyszer), otthon hagyták az ártatlan kislányt(hívjuk csak egyszerűen a A FÜHRER-nek,) aki napokig félt s rettegett, de összeszedte magát, talpra állt és elhívta KEBELbarátnőjét, A sajtburgerevésösanyáját, az országvárosáltalmeggyalázottat, hívjuk egyszerűen csak: Cserszömörcének, a sajtburgerevésősanyjának. De a két jó barát, úgy gondolta, hogy még kicsi a rakás, mindenki hozzon magával még egy embert alapon, áthívták hát, Csajkovszkijt, az eltékozolt talentumot, és snoopmestdogot, a szakavatot röviditaleltüntető művészt. Összeállt hát a kis csapat, unikumok röpködtek, borosüvegek nyiltak, A führer csak sütött fözött mosogatott, Cserszömörce a hamburgerevőősanya, Csajkovszkij az eltékozolt talentum és Snoopmestdog, a szakavatott röviditaleltüntető müvész csak evett és ivott. Ebben hiba nem volt. Viszont egyszer csak Csajkovszkij az eltékozolt talentum valami furcsa bizsergést érzett a szívében és ujjaiban, és feltört benne A VÁGY. A természet a zongorához szólította őt, smint akit a JÓisten is odateremtett, leült és játszot...játszott és játszott, nem lankadt csak játszott. Időközben a Führer probált keze alá némi technikai alapot adni, bár erre szükség nem igen volt.Az órák repültek, s ő opálos tekintettel, mint aki eddig nem élt, csak zongorázott, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy valaki olyan szerencsés mint Ő, hogy a zongora az ereiben pezseg. S ekkor Snoopmestdog, a szakavatott röviditaleltüntető művész, meglátta benne az üzletet. Összeszerelte hát a gépezetet, s a Führert és Cserszömörcét, a Sajtburgerevő ősanyát beizzitotta, kezükbe hangszereket adott, majd megszületett A DAL. Hihetetlen katartikus élmény volt mindenki számára, s remélik a világ már felkészült a művészetükre. S most Ti lehettek azok a szerencsések, akik elsőkként hallhatjátok. Szívküldi szívnek.Jah és ezzel kíván kicsiny közösségünk mégeccer mindenkinek nagyon boldog karácsonyt.!!!!!!

http://djgt.uw.hu/djgt_pasztorok.mp3

Szereposztás:

zongora: Csjkovszkij, az eltékozolt talentum, alias Graffits Tamás

Bréka: Cserszömörce a sajtburgerevésösanyja, alia Bán Diána

ének:Cserszömörce a sajtburgerevésösanyja és a Führer

furulya:A führer, jómagam

repp:Snoopmestdog, a szakavatott röviditaleltüntetőmüvész: Mester Balázs

 

Ui:Öt órán keresztül hallgattuk a Graff klimpirozását, hányok  a pásztorok pásztoroktól...A képek majd később jönnek.Puszi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr23276812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A brékés 2007.12.28. 21:24:59

Na, mi van? Senki nem értékeli a szuperprodúkciót? Pedig annyira igyekeztünk...

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2007.12.29. 02:35:08

Nekem is csak ketten jeleztek vissza :( holnap ki kell írni cd-re és hátha beteszi a Jaki vagy a Dudi a buliban :D

Anna 2007.12.29. 14:48:30

Én írtam, h csodás lett a dal.. jövő karácsonykor Billy Mack retteghet!

Amadeus 2007.12.29. 18:04:50

Tudtam, hogy ti miattatok nem futok be. Keresek új embereket, akik legalább a talpamig felérnek tehetségükkel. Kivagytok rúgva, analfabéta semmirekellő brigád!!!!Bocsássátok meg ezt a sztáralürömet, de nem kelletek többé a pályám kiteljesedeséhe.:)

ramóna 2007.12.31. 16:01:14

Gyönyörűek voltatok :)
süti beállítások módosítása