feb
28

radiátorember

| Szerző: Anna. | 7:45 pm
Tegnap, képzeljétek el, meglátogatott minket Nikosz Fikusz Kukisz, a gázszerelő, mert gyanúsan magas volt a számlánk..Gondosan szédszedte a konyhai izét, és megmérte, h egy perc alatt mennyit fogyaszt. - 0,014-et! - szólt Niko, kicsit diadalittasan - Akkor az egy óra alatt ugye...aszonygyaö.öö..hatvanszor.. -Várjon, leírjuk - sietett Panka a gondolkodó segítségére, és egy papírra firkálgatott. Közben segélykérő szemekkel nézett rám, hogy akkor a tizedesvesszők hova kerülnek, meg különbenis hatszornégy az huszonnégy, ugye? - Hátén így fejjellefelé nem..inkább kihozom a telefonom.. :( a telefonomba ennyi számjegyet nem lehetett valamiért beírni. Maradt a ceruza meg a papír, és három iruló-piruló felnőtt. Nem telt bele 8 perc, meglett az eredmény. Később elmeséltük Csillának is a történetet, aki lecsukta kis szemeit, motyogott, és így szólt: hát az 0, 84. Mielőtt megnéznétek, télleg annyi. Hiába, Csilla mindig kitűnő volt, nekem meg volt négyesem is;) Egyébként, a gázfazon is megerősítette, hogy elhalálozhatunk a fürdőszobánkban. Szóval ha napokig nem hívnánk senkit, készítsetek bökőszerszámot kínai evőpálcikákból, irány a szomszéd ház, aztán hajrá!! Kaptok még egy szép Lexus-t is:

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr97358506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2008.02.29. 08:48:23

Ez így történt, írd és mondd! Azt kihagytad, hogy Nikosz Portosz Aramisz a végén azért megkérdezte, hogy ugyan milyen szakra járunk és nagyon fellélegzett amikor ismertettük szakunkat, és mondtuk, hogy matek az nincs. Plusz amikor Anna előadta hogy a szomszéd fiuk hogy szerelték meg a gázunkat, ő annyit jegyzet megbelőle, hogy a szomszéd fiúk átjárnak. Dráma dráma dráma

ramóna 2008.02.29. 09:52:30

És mi lesz a fürdőszobátokkal????? Állandó félelemben kell élnünk, hogy elveszíthetünk titeket, vagy lesz valami megoldás?

Anna. 2008.02.29. 10:27:10

Nem lesz megoldás, féljetek! Najó, igazából, ha kinyitjuk az ajtót fürcsizés közben, valószínű, hogy nem halunk meg. Legalábbis nem gázmérgezésben.

Ramcsi, mikor jössz megint látogatóba? Várunk szeretettel!!

ramóna 2008.02.29. 15:50:41

Nem merek Anna:) Félek hogy elhalálozom a fürdőkádba, mert szégyenlős vaagyok és nem merem kinyitni az ajtót :)

ramóna 2008.02.29. 15:51:15

Ja és félek a BKV ellenőröktöl mert a postás kétszer csenget az ellenőr meg kétszer büntet :DD
süti beállítások módosítása