feb
29

bikk makk

| Szerző: ramóna | 8:28 am
Gondoltam írok pár sort, hátha hiányzom neketek. Elösszőr is jól vagyok (most érzem ahogy leesett a kő mindenkinek a szivéről) :). Rengeteget dolgozom (szerencsére így pénzt is fogok keresni) és közbe járunk társastánra, aminek lassan sajnos vége. Ja és persze az angol. Járok angolra, amit nagyon imádok!!! Hajrá Panka és Tomi!!! És a legszebb hogy megjöttek a könyveim és megnéztem, április végétől vizsgaidőszakom lesz :((( Most mint a kisangyal próbálom magamévá tenni ezt a sok könyvet. Röviden és tömören ennyi van velem. Ha valaki személyesen is szeretne találkozni, az megteheti a következő hétvégén:) Egyébként írtam a Diónak egy szép smst, utólagos engedelmetettek a nevünkben. Kb ez volt benne: Érezd nagyon jól magad láss sok szép dolgot vigyázz magadra és tudd hogy nagy szeretettel várunk haza. Aki nem tud azonosulni velle, sorry:) Hoppá már túlképzett vagyok angolból :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr7359031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2008.02.29. 08:50:54

Örülünk Neked!Meg köszi hogy tegnap felhivtál trécselni! Diónak én is elmondtam eme szívhez szóló szavakat. Dió írj!!!!!!!!!!!!!!Mitszóltok hogy tegnap négyet blogoltunk???????Dátha még mindig.
süti beállítások módosítása