már
5

Mi Diónk:)

| Szerző: ramóna | 9:48 am

Kedves egyetlen Diónk!

 

Szeretettel megérlek, hogy ne a mobiltelefonodon pötyögj, hanem huppnj le a gép elé és írj nekünk! Kicsit több aktivitást várok, főleg amikor teljesen költségmentesen egy gyönyörű blogban tájékoztathatsz minket! :) És várom a találkozást MOST HÉTVÉGÉN!

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr20366277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dio 2008.03.05. 21:05:21

Draga Baratnoim!!!!

Megint csak a kommentbe jegyzem le tyukszaros kis eletem apro torteneseit. Szoval meg mindig megvagyok, rendben minden. Napkozben, ugy 10 ora tajban nyakunkba vesszuk a varost es nezelodunk, kirandulunk. Ahogy Panki mondotta: Irorszag szep. Tenyleg az. Nagyon szep. Minden tiszta es zold. Tegnap latogatoban voltunk ket magyar sracnal, akik jo baratai a Levinek. Foztunk finomat, utana meg filmet neztunk. Nagyjabol ennyi, holnapra csuszott a katedralis, mert eddig nem sikerult megtalalni:) Nagy ez a varos...
Ramcsika! Ezen a hetvegen meg nem leszek otthon, de az azutanin mindenkepp. Te is, nem?
Szoval majd szoban beszamolok reszletesebben mindenrol. sok puszit kuldok (SMS-t nem:))!!!!
süti beállítások módosítása