már
21

A Látnok

| Szerző: Panki | 9:23 am

:(Megpróbáltam át szabni ezt az egész izét, én mint az Admin, de gyerekek nem megy.Pedig létrehoztam Indapss foto albumot meg minden lószart mert fel akartalak Titeket rakni az oldaldobozra. Dehát sikerült ????NEM!Minő meglepetés!

Najó , annyira elment a kedvem, hogy nem is akarok már semmit se írni.Talán még elsztorizgatnám szívesen, h a G.Tomcsival ellátogattunk az optikushoz. Ahol is bevezették egy fülkébe, és negyvenperc izzasztás után, amikor mi azt gondoltunk, h már rég új szemet kapott vagy valami, kijött, és mivel az esetéhez hasonlóval 15 év alatt még nem találkozott a néni, ezért jövö szerdára Esztergombából rendeltek valami ezeréves professzort, hátha az már látott ilyet. :))(- Dióval és Kával majdnem megszakadtunk a röhögéstől, miután a negyvenöt perc  (kicsit túlzok...de csak kicsit) alatt a néni örömére felpróbáltuk az összes szemüveget, és természetesen jó magyar szokás szerint mindegyikre volt valami nagyon "kedves" megjegyzésünk. Najó, Karcsi nem tette.- )Ő mindig nagyon udvariasan viselkedik.Lehet utána majd konferenciákat hívnak össze, h a világon minden orvos részesülhessen a lehetőségben, hogy okuljanak a példájából:) Csak heccelek, kisvakond, szemüvegre fel!!!!

Azt azóta is nagyon szégyellem, h véletlenül egy iciripicirit mintha majdnem nekimentem volna egy patkának. A Többieknek köszönöm a félóra nyihogást érte. Többet nem vezetek. Főleg, h a múltkor Mestivel mentünk Komáromba és az országúton kijött elénk egy borz én meg annyira megijedtem, h elkaptam a kezét a kormányról, majd nyomott egy satuféket és aszonta, most azonnal kiszállunk és felpofoz. De basszus!Ez pont ugyanolyan, h amikor meglátok egy kóborkutyát "ne mutasd h félsz" .-kössz.De ha nekem ez a természetes válaszreakcióm egy ilyen helyzetre?????

Lassan átmegyünk a DiÁval meg a Rambónával Tbányára.

Jah....Dió kiszállt a sarokreszelő iparből.Kinőtte a céget. Viszont a Karesz mondta, h ő "sarokreszelő" alatt egy hilti fűrészre gondolt. Ti mire???Szóval Dió valszeg az Öregtúklubbhotelnek lesz a recis kislánya. És éjjeli őr.Tu IN VÁN. Ehhez is sok sikert Te kis csapodár!

Pusszanto

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr7390414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ramóna 2008.03.21. 18:41:35

Elösszőr is recepciós és ne portás, és éljeliőr van! :D Ma ezt mind megtudtuk a kis Tbányai túránkon. Diónak sok sikert és gyűjtöm a kávét meg a redbullt a non-stop msnekre :) Egyébként meg a túra remek volt. Átmentünk a plázába kávézni majd végigtúrtunk pár boltot természetesen nem vettünk semmit, aztán irány a turi ahol sikerült hármunknak összesen egy polónak az árát összedobni. Jó hát drága a kávé :D A másik meg, hogy rendes modern lányokhoz illően mindenkinél bankártyán volt a pénz. ( Diónak majd csak lesz) :) Körkérdés: Miért nem lehet a turiban bankkártyával fizetni????!!!

Anna. 2008.03.21. 19:39:48

Kedves Dió!
Most tényleg éjszaka fogsz dolgozni? Írd le, h mik vannak, mert én nem tudom a részleteket. Majd én is msnezek veled, de csak 9-ig, mert olyankor kezd Panka szemeire rászállni az ólomköd, és le kell kapcsolnom a villanyt..xxx

Panki 2008.03.21. 20:39:58

Ez szarul esett...és a sulit is egy fokkal jobban utálom.:(

Anna. 2008.03.22. 12:37:38

csak vicceltem, szerecc még?

Panki 2008.03.22. 13:44:48

üühhüümmmm!!!!!!!!
De a sulit nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csíí 2008.03.23. 16:21:42

hehe, esztergombába:) én is használom azóta!
Dió, nem úgy volt h a recis meló órabére fél forintra jön ki és ezért nem szeressük? le vagyok maradva:S
süti beállítások módosítása