ápr
7

Sztrájk jeaaah

| Szerző: Panki | 11:12 pm

Ma szerencsére sztrájk volt, igy aztán tegnap minden lelkiismeretfurdalás nélkül eldobtunk minden értelmes dolgot a kezünkből ,azzal a jelszóval, h a mai nap teljes egészében rendelkezésünkre áll, h behozzunk minden lemaradásunkat az isivel kapcsolatban.

Ennek örömére ma nagynehezen tizenegy körül kikászálódtunk az ágyból, tizenkettőre sikerült a kávézások és cigizések között felöltöznünk.Jankó már rég munkában volt, mert nem volt rest gyalogolni. Mi meg délben elléptünk az Arénába. Végig taperásztuk a rucikat, mindenről megállapítottuk, hogy milyen olcsó meg milyen széppp, aztán nem vettünk meg semmit!Ennek meg van az oka. Vígasz képpen berobbantunk a tescoba. először dvd-t akartunk vásárolni.Utána társasjátékot, de minden ami tetszett volna tizes körül volt. Szóval ez is bukó. Majd jól felpakoltunk kajákból és elindultunk haza. Hazfele benéztünk egy állatkereskedébe, és kitaláltuk h állatot veszünk. Folyt köv e téma.

Hazafele találkoztunk a szomszéddal, és elmentünk vele mosóport venni, szeretjük megállapítottuk. Meg szeretem neki rikkantgatni, h "na mivan szomszéd!" vagy "Szépjónapot szomszéd", mindig is szerettem volna valakinek ezt mondani, Anna meg mindig is akart egy ilyen jellegű barátot, szóval kétlegyet ütöttünk egycsapásra.

Hazaértünk elpakoltunk, elmosogattunk, ha hazajön az ember a melóból akkor szava ne lehesen., majd nekiálltunk kaját gyártani és ugyanolyan kupi lett, de a szándék a fontos.Zabbantottunk és nekiálltunk filmet nézni. Sajnos a fele angolul volt, de Anna szinkronforditott nekem. Ebben nagyon elfáradtunk és lefeküdtünk aludni.Fél hét fele felkeltettem Annipannit egy káfféval, és adtunk még egy esélyt a napnak, h haszosan töltjük el.Rákattantunk a netre.Fél nyolc.Megjött a Janka a melóból, nekiállt kaját csinálni, meg meginvitált minket egy üveg borra.Mi nagyon udvariasan nem ettük el előle  akaját, csak körbe ültük és csevegtünk. Egyre fesztelenebbül. Aztán vagy azért mert látta,h rossz húsban vagyunk, vagy mert folyt a nyálunk, vagy csak egyszerűen kedvességből nekünk is csinált kaját.Vagdosta a katonákat a két kisbabának. A bor fogyott, és vacsizni is sikerült egy jó órán keresztül. Aztán cigi ,ilyesmi. Amugy aree,mert Ő is mindig kijön velünk, bár sosem cigizett.Na! És megbeszéltük, h jövö héten elmegyünk hárman és veszünk három halat és mindenki elnevezhet egyet. vagy rákot vagy békát. csak a rák drága.De akváriumot hozok vasárnap.Janka is lelkes a hülyeségeinktől.Majd hárman bezuttyantunk a tv elé, és most itt tartunk.JOMI???És csináltunk vmi értelmeset???NEM!Még van remémy.Mondjuk holnap én nyolcra megyek, és hétig vagyok (angollal együtt), szoval lassan ujra aludni kéne.

Ramcsi!MIVAN Veled?????Jössz holnap?

Álmos.....:(

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr38416091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ramóna 2008.04.08. 12:36:21

Holnap megyek:) Nem mertem ilyen hosszú időt bevállalni Jancsóval szóval csak egy este. De remélem megtartja jó szokását a borral kapcsolatban:) Szóljatok neki hogy szerda estére készüljön mert a barátnőket is megkell puhítani azt üzenem:) Szóval millió puszi szerdán olyan 6 körül érkezem:)
Jah és Orsi ajánlatát lehet megfogadom a szekrénnyel kapcsolatban Annának meg veszek egy bilit:)

ramóna 2008.04.08. 13:07:19

Jah és remélem azért a blogot még nem olvassa :)

Anna. 2008.04.08. 18:11:33

Oké, de legyen olyan, mint kiskoromban!! Narancssárga volt, és volt rajta egy dagadt maci.
Várunk holnap, és nem csak a bili miatt;)
süti beállítások módosítása