ápr
24

nyers

| Szerző: Anna. | 4:36 pm
Drága barátaim! Olyan jó kis esténk volt tegnap, h gondoltam leírom. Este találkoztunk Csillával és Orsival, és lementünk a elte szórakozóhely-kávézójába. Panka sajnos nem tudott eljönni, mert lázas volt szegény:(( Orsi is később csatlakozott, mert vizsgázott. (5-öst kapott egyébként, garatula!!!!:DD) Szóval ott üldögéltünk immár hárman, valami zenekar játszogatott nem is olyan rossz zenét. Aztán körülnéztünk, és azt kellett látnunk, h csupa szép fiú ül mindenhol. Különösen egyet szemeltünk ki (illetve hát Csillának ugye van Tomija), de muszáj volt bővíteni a kört, mert bejött Czutor Zoli az egykori Nyers-ből. Sajnos a 2 fiú úgy helyezkedett, hogy feltűnésmentesen, forgolódás nélkül nem lehetett őket nyugodalomban bámulni. Bámultunk hát, ahogy tudtunk. Főleg Zolit! Gyerekek, az a faszi jó! Ebben könnyen megegyeztünk. Aztán már ő is kénytelen volt hármunkat nézni, mert abból a szögből majdnem csak minket láthatott. Egyébként így visszaolvasva vad gruppiknak tűnhetünk, de azért tudunk mi diszkréten is nézni valakit megállás nélkül, úgyhogy nem biztos, h kényelmetlenül érezte magát:)) De aztán egyszer csak felállt... Elmegy, gondoltuk:(( És tényleg. Elindult, de előtte még megállt, ránk nézett, és integetett:) Koncert, dob, gitár, énekes-bámulás.. Régen annyi ilyen volt!! Például amikor még kecskeméten is volt zed-fesztivál!! (egy alkalom után tiltották be). Pedig jó volt, mentünk Csillával Neo-ra, quimbyre, heaven street seven-re, egyszer még kispálra is elnéztünk, vagy a tesómék akkori zenekarának csápoltunk.. Ja, a másik gyerek is aranyos volt:) De itt egy kis régi-jó Nyers: Szép hétvégét mindenkinek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr3440523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csí 2008.04.24. 17:00:49

ez mind így igaz..:) szegény zolinak nem volt egy olyan perce se h ne kellett volna legalább egyikünk éhes tekintetét állnia..
"remeg az orrcimpám, szagokat kutat" mennyire szexi ez a szám.
:)

orssssssss 2008.04.24. 18:01:41

köszi a gratulát:)))) zoli tényleg jó faszi...a hátsó fele is :P amúgy annyiban módosítanám a sztorit,h nem!!! nem tudunk diszkréten bámulni!!! vagy ha tudunk is, tegnap tuti nem alkalmaztuk!! jah, és én nem szemeztem vele, csak a két fanja a két oldalamon. én csak nem tudtam nem észrevenni,h észrevette,h mi észrevettük őt!:D de nem csodálkoznék, ha törzsvendég lenne az eltén ezek után...és ha ő az lesz,akkor mi is:D

Anna. 2008.04.24. 18:51:24

hát, Isten tartsa meg jó szokását, h a könyvtárba jár!

A Meleg lány 2008.04.24. 21:50:52

Szerintem jól veszi ki az magát egy fiuzenekar életében, ha dögös macák sirva toporzékolnak a koncertjükön. Szemetek vagytok, h erre sem voltatok képesek.:)
Annácskám!Hiszen Te megint hagytál nekem meglepetést. A heti kiajobbszivűbb versenyt magasan te nyerted.A tegnapi csokoládé maratonomat is beleértve, de mentségemre legyen mondva, h a negyedik csoki felét odaadtam a Janonak. Ja amugy egy hétig nem látjuk, irtam neki bucsulevelet a Te nevedben is.
Többieknek csók. CSILLA!CSILLA!!!
JOJÉJT.Én magamhoz veszem a gyogyszereimet és bekábulok....uff
süti beállítások módosítása