nov
25

Al

| Szerző: lcsillu | 10:12 pm

Ezt a videót Annánk posztolná, de vmiért (szerinte rossz informatikai előéleteiből visszamaradt rossz karmája miatt) nem tudta, így én teszem közkincsé.

Küldjük Pankának, hogy meggyógyuljon hamar!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr64788758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsaaa 2008.11.25. 22:36:45

Igen Panki gyogyulgassal gyorsan.Tested nelkul a szobatok pusztan Atipusu virosok halmaza maradt,melyben Annuskaval batran osztozkodunk(na jo O a batrabb:))de egyebkent szivesen apolgattunk,sose koszond!!!Puszinkat kuldjuk Tataig.

Anna. 2008.11.25. 22:53:16

Igen, gondoltam felrakom ezt a számot, felvidítandó a betegünket, meg ugye a többieknek is, de volt egy-két idegösszeroppanásom közben.
lányok, nekem primitiv blog.hu-m van, nem lehet vele semmit csinálni. Az eszköztáram ilyenekből áll, hogy str, meg il, meg p, meg !M, !NT, !NP . Nem tudom, mi az az !NP. De biztos fontos - még felkiáltójel is van mellette! vagyis !MELLETTE
Na, amíg helyre nem áll a belső egyensúlyom, nem próbálok postot írni.

Köszönöm Csilla aktív segítségedet!! holnap tali:)

Panka 2008.11.26. 05:44:38

Sziaztok!Ma hajnalban egy kicsit lement a lázam, aminek annyira örülök, h probálok ébrenmaradni.
A számot azért köszönöm különösen, mert sztem Annának ez nem tetszik nekem meg igen..Kösziiiii, a szobát meg szellöztessétek ki jol!!
süti beállítások módosítása