dec
19

After party

| Szerző: Panki | 6:17 pm

:DDDDDDD Hát ez nagyon Jó volt, és főleg, hogy igaz, hogy csak a takaró alatt suttogva, hogy senkit ne keltsünk fel, de Juliával is beszélgettem egy jót. És ezeket a bulikat imádom, amikor felkelek, hogy én megyek suliba és osonok ki, és sorban mindenki felébred, és rábeszélnek, hogy maradjak, és nyolckor lent van az elsö unikum, cigi, kávé, közös reggeli, és hentergés :) Tegnapi résztvevők: Tomika, Júlia, Zsaa, Mesti és én. Meg reggel már az Orsi is:)

Felidéztük azt az egyik ilyen bulit, amikor azt hiszem csak a Mesti, Tomi Didi meg én voltunk, és miután elment másnap dolgozni a Mesti, a Tomcsival meg a Didivel megittuk a maradékot,majd a konyhában szalszáztunk, reggel KILENCKOR pizsiben:D

Mindenkinek nagyon nagyon jó hétvégét. Öltözzetek fel, nagyon hideg van!

Jah, és az új lakótársat se jelentettük még be: Lengyel Anna lesz:) Úgyhogy új nevet tanulnunk nem kell, de ezenkívül minden megválltozik...  :( Hiányozni fogsz!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr16832012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna. 2008.12.19. 23:18:34

Szomorúan hallom, hogy az élet nem állt meg nélkülem:(
Mostmár értem Dió milyen volt, mikor jött 'helyetted' Janó. Az ő szobájába nem is lehetett bemenni:(
Azé lányok, veletek még beszédem lesz;) Még begyűjtöm a maradék cuccot valamikor, Fernandót a falról pölö, mégsem hagyhatom ebek harmincadjára jutni..az ágy(am)ra dobálnátok, amibe belebotlotok? köszi:)
De szar film megy, a nagy számítógépfarkas megeszi az angol színészt. Nézem is a Csillás filmjeim:)

Na, elég ennyi!
jóéjt cuncikáim

Dida 2008.12.20. 12:19:30

Anna!
Lehet fura, hogy ezt mondom, de hianyozni fogsz. Mert hogy en itt vagyok, amugy se talalkoznank, de hogy tudom, hogy kikerulsz a biztos, oltalmazo kezek kozul (Panka, Zsa, Orsi, Csilla es meg sorolhatnam.....)meg a TOK vedelmebol, aggodom. De biztos jo lesz es elmenyekkel telve jossz majd haza. Lehet mar en is a fogadobizottsagban leszek;)Mikor mesz??Varod mar?puszpusz

Dida 2008.12.20. 12:20:29

Ja es a salsas after party-t hogy felejthetnem???:)))) De jo is volt....

Anna. 2008.12.20. 12:59:10

Szia Dííiii! Te is hiányozni fogsz:) Milyen vicces, nem leszünk közelebb légvonalban?
Január 7-én megyek. Kár, hogy pont nem találkozunk. Pont...két hét híján:) Figy, ha kedvetek szottyan Levivel egy kis fagyhoz: szeretettel várlak titeket Turkuban! télleg.
süti beállítások módosítása