jan
8

Neeeeeeet

| Szerző: Anna. | 4:43 pm

Sziasztok Pöttömpannák!

Írok most egy rövidet, éppen van net, még csak ma adtuk le rá az igénylést, úgyhogy ez most egy lopott hálózat, ami kicsit bizonytalan. ha lesz este is,még írok:)

Mitis írjak? Most értünk haza, egész nap rohangáltunk, előadások voltak, bankba mentünk, legomboltak rólunk 120 eurót..A kezdeti költségek kicsit meredekek..Majd visszakapunk belőle, de csak a végén:(

Szerencsére azóta nem volt időnk sírni Eszterrel, hogy beléptünk a ferihegyi kapun, úgyhogy mindjárt meg is lesz az első 24 óra..

Ami még fontos első körben: nincs hideg:)))) Illetve tegnap -11 volt amikor jöttünk, ma esett a hó, de hétvégén állítólag el fog olvadni a 0(!) fokban. Ez a mostani meg tök olyan, mint otthon.

Na majd jövök még:) És ti is írjatok, h mi történt ma!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr65865698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2009.01.08. 16:57:45

Jahj de örülök hogy irtál!!!!!!! De részletezd,mi hogy van, hogy néz ki. A nagy házalakitás megvolt,majd felrakok képeket:)
CSSSOKK

lcsillu 2009.01.08. 20:26:57

szija dejo dejo, akkor rendben megerkeztetek! lazad? gyorsan gyogyulj, szaunazzal az neha jot tesz, bar ha meg lazad van, akkor ne:)
egyetertek Pankaval, ird le h mi hogy van, meg milyen!!!
pl. a szobad?
ja, Marti modnta, h kint van Turkuban egy baratnoje, Luca. majd biztos megismered.

Panka, mit alakitottatok? jaa, az agyak? szia Zsaa!!

mindnekinek puszi!!!!

orssssssss 2009.01.09. 10:48:31

Szia Nus!!! Jobban vagy már? Engem kinyírt még tegnap is a lázam:( De ennek ellenére 72%os lett a vizsgám:P Jó,mi? Szóval megvan. Hu. Csak vicces volt, ahogy Apum az itthoni lakástól a suli bejáratig vitt és nem mehettem ki+nem mászkálhattam egyedül sehova. Túlzott gondoskodááás. Hallod nagyon furi,h nem vagy itt!!!! Tegnap este is elkezdtelek hívni, mert megtudtam,h pár hét múlva lesz finn rali és aztán rájöttem,h nem lehet ezt csak úúúúgy!:( De akkor elmondom itt: tudod ki indul csak úgy hobbiból Sebastian Loeb és a többiek ellen???? Vagyis kik!!!! Kimbó és Mika!!!! Úgyh álljál ki homokutak szélére,hátha elsüvítenek melletted!!:D Vigyázz magadra nagyon, és mondd meg a pap lányának is,h nem lesz templom,ha nem vigyázz Rád!:DDD pusszantás

orssssssss 2009.01.09. 10:57:39

Jobban
is
tagolhattam
volna
.
Bocsi
:)
süti beállítások módosítása