feb
5

Emőke irta:

| Szerző: Panki | 8:33 pm

SziaaaasztokJ

 

Figyu,feldobtuk az egész hétvégés maglócai  buli ötletét,de  tulajdonképpen nem tudom,h  kinek mennyi  ideje,kedve lenne az egészhez.Tomi bácsi   állítja,h ő     szakdogát akar  írni  azon a hétvéégn és csak Maglócara  ugrik  le.:DDöhöhööhhh…szal elmehetnenk akar  soproni   hegyekbe lovaskocsikazni,de  helyzet az h senkire nem akarok rátukmálni semmit…döntsétek el,h kinek mihez lenne kedve….meg h mar penteken  vagy csak szombaton erzekzetk…rátok bizom.és várom a visszajelzeseket!millió   tsók!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr44925089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

˙tt 2009.02.06. 12:24:42

szija particsaj:) hjajjj nekem is szakdogát kéne írni. illetve elkezdeni:D de hát ej ráérünk arra még. ja meg akkor megyek mikor visznek :) péntek?
emberek itt olyan széééééép idő van, hogy a "világ legszebb napja" by Panka legalábbis mostanában tuti ;)

Panki 2009.02.06. 14:51:47

Nekem oké a péntek:) Vágyom a falusi romantikára. A szakdogámhoz ott gyüjtenék ichletet.És a lovaskocsis kalandtúra is tetszik
Love:Panka, a mindenre nyitott
süti beállítások módosítása