már
1

tegnap+ma

| Szerző: Anna. | 3:10 pm

Tegnap itt is nagy ereszd el hajam volt. Felhívott a csoporttársunk, Balázs, hogy átjönne egy sörre. Hm, úgyis Kalevala-nap van, ünnepeljük meg jó finn-sazkosokhoz méltón. Oké, vettünk 2 karton sört, inkább meg sem mondom, h hány jutott egy főre. Mentségünkre legyen mondva, hogy 0,33as üvegek voltak, így az a 8 már nem is tűnik olyan soknak, mi? megmondtam.
Aztán még jó ötletnek tűnt lemenni a bárba. Ott lecsúszott pár lonkero, ami lehet, hogy a longdrink szóból jött.
Odajött megint hozzánk a múlkori fizikus. Kiderült, hogy Balázs sem érti, mit beszél, úgyhogy valószínűleg tényleg nincs értelme. Iszonyat félelmetes arc amúgy, mond valamit, mindig ki van meresztve a szeme, aztán jó nagyokat pislog...mindegy, télleg félelmetes.
Balázs összeszedett még egy finnt - ha már mi lányok nem voltunk rajta a témán:). Pólót cseréltek, aminek ne keressétek az értelmét, mert nincs neki. 2kor ránkzárt a hely, úgyhogy kitaláltuk, h elmegyünk a sráchoz, akiről még akkor nem feltételeztük, hogy szintén őrültnek tekinthető.
A temetőn át vezetett utunk, aholis felvetettem Esztinek és Balázsnak a lehetőséget, hogy a gájdunk vámpír.
Megérkeztünk a lakásába...valamiért baromi lassan nyílt az ajtó, mintha ott lett volna valami. Paráztatós, mi? Csak az elmúlt év összes Turun Sanomat újsága hevert közvetlenül a bejárat előtt, édes káoszban. A srác már annyira kész volt ekkor, hogy csak a jobb cipőjét tudta levenni, úgyhogy a egy dorkóban folytatta az idegenvezetést a szobája felé. Ekkor beleütköztünk az előző kupacnál is orbitálisabb újsághalomba. Azon átmászva beértünk a szobájába. Gyerekek, ez valami undorító volt!! A mosogatónál/ban könyvek - Wirginia Wolf-ok, ami bizarrul hatott. Minden a földön volt, kivéve az üres cigisdobozokat és koszos edényeket. Pornó dvd-k a földön szerte, és egy bazinagy műanyag szerszámosláda szerű cucc, amiről nem tudta pontosan, h mi lehet..Mondjuk szerintem a baltapengéi voltak benne.
Berakta kedvenc énekesének David Bowie-nak egy cdjét, és onnantól elvolt magában. levette a pólóját, táncolt és énekelt. mi a Balázs mögé rejtőztünk, mert néha azért megpróbált elcsábítani minket Esztivel. Ellenálltunk, és elindultunk haza.

A mára sem vagyok büszke, felkeltünk, leküldtük balázst kávéért, megnéztük a die hard 3-at, most meg a neveletlen hercegnő jön. Másnapra jók is lesznek ezek a filmek talán..
Balázs hazament a hercegnős előtt, csak előtte még találkozik a tegnap esténk kettes számú kattantjával, mert mégis visszacserélik a ruhájukat.

Na, ennyit erről:)


 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr30973425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

˙tt 2009.03.01. 15:51:24

wow :)
ahogy olvastam, úgy képzeltem el, mint ha valami kísértetsztoris regényben lennék :)))
azért vigyázzatok az őrültekkel! :)

orssssssss 2009.03.01. 16:20:37

úúúú ilyet én is! majd keressünk akkor is kattant, félelmetes embereket, amikor kint leszünk!!!! léciléciléciiiii! kell pár FELEJTSÜKEEEEL sztori, mire haza jövünk! mint londonból...emlékszel Nus? öhöm...:D mindegy, utólag nem is olyan gáááááz. persze azért inkább ERREÖRÖKKÉEMLÉKEZNIFOGOK dolgokra számítok!:)
aztán meg azt mondtad,h alig iszoigatsz kint! én meg itt gyűjtöm a zsét,h a repülőtér összes piáját megvegyem induláskor. csak hogy egyszer sikerüljön egy igazán nagy rityirotty odakint. de akkor látom nem kell... vagy mégis?:)
amúgy meg nem kellene úgy mesélned a szobádról, mintha teljesen máséról lenne szó!!! engem nem zavarnak a pornó dvdk! majd odébb nyomom őket, mikor lefekszem:)

Anna. 2009.03.01. 18:01:08

hehe:D:D Buktass le mindenki előtt!
A londonosat én már el is felejtettem...najó nem, de tanultunk belőle. Leginkább azt, hogy mindketten hülyék vagyunk.
Nem lesz nehéz ilyen alakokat találni, bár asszem tegnap már megtaláltuk a krémet.
Azért ne úgy képzeljétek el, hogy rengeteg ilyen rohangál, a legtöbben nagyon normálisak. Normálisak és szépek. Komolyan olyan szép fiúk és lányok vannak itt! Gondolta a fene..
Már van egy csomó programotok, mire jöttök. Páran csatlakozni akarnak majd itt-ott, Balázs pölö szaunázni a közeli kis szigetre, Ági, Lauri, Orsi Stockholmba....
Ja, meg csinálunk majd magyar bulit, már egész jó kis társaság jött belőlünk össze:)

Panki 2009.03.01. 19:34:21

Úgy düllesztette a szemét mint a JAKI?????( Ugy hivták a házi drogos elmebetegünket?)
Amúgy meg ne fogadj el idegentől édességet, bébilédy is ( vagy ki volt az a méltán híresség aki ezt énekelte?) megmondta!picasaweb.google.com/sziszo29/BAZIS#
Ez a péntekem:)

Anna. 2009.03.01. 20:02:31

Jakinál senki sem durvább, köszönjük meg mégegyszer Tamásnak azt az estét:)
Ez a buli már a vöröskeresztes? Jó mókának tűnik..Tesód mit főz a tállal a fején?

Panki 2009.03.01. 20:07:57

NEm a tesóm!:)
És nem a vöröskeresztes buli:)
Hanem házibuli.És nem jótékony.

Anna. 2009.03.01. 20:13:06

De azért még Pankával beszélek?

Anna. 2009.03.01. 20:14:39

És küldj egy képet a tesódról, mert keverem a tálas fiúval..

Panki 2009.03.01. 20:34:28

Nézd meg az iwiwen. Vagy képzelj el engem nagyobba, és fütyivel:)Na nem sértegetem a tesom:)
Csaaacskadolog

ramóna 2009.03.02. 09:06:36

Marci nem is úgy néz ki mindt te!

ramóna 2009.03.02. 09:07:28

És ne legyél flegma az Annával!
süti beállítások módosítása