ápr
11

nincs kedveeeeeeeeeeeeem

| Szerző: Anna. | 7:01 pm

tanulni, tudniillik.

Úgyhogy inkább megkérdezem Orsit, ő hogy halad? Tudod már a jegyed?


Csillus, milyen volt Lulu? hogyhogy kiülős? Baromijól hangzik. Itt is ma 22 fokot mutatott a hőmérőm, de nem tudtam meggyőződni róla, hogy nem romlott e el, mert hüje előadást kell tartanom, és powerpointos izét csinálok. Hát ez valami halálunalmas. Igaz, még van pár napom, de betemetnek az otthoni tanulnivalók. Az a fasza az erasmusban, h nem is igazán cserediák vagy, hanem csak arról van szó, h két helyen kell vizsgáznod, dupla annyit. Na, ne figyeljetek rám, hisztis vagyok, túlzom, és rátokzúdítom:D:D Gondolom, mindenkinek megvan a maga sulis baja.
és egyéb. Tesóm eltörte a kulcscsontját paintball közben, de Csilla volt olyan aranyos és felajánlotta, h járhatnak együtt gyógytornára:Dhehe Csillus, az úszást nyáron komolyan gondolom, mert bele kell férni abba halványzöld, majdnemfehér ruhába:D

Pankito, elolvasom ma a dolid, egyet se félj. Azt nem mondom, h hozzá tudok fűzni valamit, de elolvasom.

Zsazsi, rég hallottam felőled. ????????????????????????????

Na, puszipuszi;)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr611059833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna. 2009.04.12. 13:48:27

Pankle, elküldtem:)

Panki 2009.04.12. 14:49:10

Gyerekek! Az Anna az egyetlen aki visszaküldte, és nem is akárhogyan....Jahj hát ezaztán sok segytség!!! Vélemények, hozzászólások, javítások, szomorú fejek,mosolygós fejek! ISTENNŐ vagy! Köszi! Többiek meg durca.

orssssssss 2009.04.12. 18:49:54

A szörny megcsöcsörészte Belle-t. Fel kellett írnom!:DDD
Annuni juttata eszembeeee. És meg kell néznünk újra csajszik!;)

Anna. 2009.04.12. 19:02:22

Igazán szép új nevem van..Annuni...Bár emlékeztet a Világegyetem Urának, Anninának a nevére. Akkor oké:D
süti beállítások módosítása