jún
16

1,Tévesen nyilvánítottak halottnak egy 84 éves lengyel nőt. A hibát csak a halottasházban vették észre, amikor a hullazsákban az élettelennek hitt test mozogni kezdett - közölte a lengyel rendőrség szombaton

2,

A 46 éves férfit, akit „Mister Ward”-ként emlegetnek a hatósági jelentések, mivel kulturális okból nem közlik a keresztnevét, ittas vezetésért vették őrizetbe. Másnap egy rabszállító kocsiban átvitték egy 360 kilométerre lévő börtönbe, a kocsiban azonban nem volt klímaberendezés, miközben kint 50 fok meleg volt. A férfi nemcsak hőgutát kapott, de harmadfokú égési sérüléseket is szenvedett, mivel fémből volt a kocsi padlója. Amikor a kocsi megérkezett a célállomásra és az őrök meglátták, mi történt, a férfi már eszméletlen állapotban volt.    (..)meghalt

3.

Elképesztő sztori került napvilágra! Volt egy üdülő házaspár, aki túlélte az elmúlt napokban nagy port kavart légikatasztrófát. Igaz ők nem tartózkodtak a répülőn, mert legkésték az indulást , de jegyet váltottak a szerencsétlenül járt gépre.

A repülő felszállása után dühük az egekig szökött, viszont amikor értesültek arról, hogy mi történt a járattal a világ legszerencsésebb embereinek hitték magukat. Ez igaz is volt, mert így megmenekültek a biztos haláltól.

Megnyugtatták a hozzátartozóikat, hogy jól vannak, és a következő géppel utaznak is haza Európába. Persze végigizgulták az utat, nehogy ez a gép is elvesszen a tenger habjai közt, de biztonságban megérkeztek Münchenbe.

Feldobta őket, hogy ekkora szerencséjük volt, ezért úgy döntöttek megünneplik, hogy élhetnek. Ezután elindultak hazafelé, de szigorúan autóval. Ami ekkor történt az hihetetlen! Mintha csak a Végső állomás című pár részes amerikai sorozatról beszélnénk, ahol a szereplőket utoléri a halál, ha egyszer a fekete listára rákerült a nevük nem menekülhetnek.

Az osztrák autópályán haladtak hazafelé, mikor eddig ismeretlen okból áttértek a másik sávba, és frontálisan ütköztek egy tehergépkocsival. Az asszony a helyszínen szörnyethalt, férje hosszú ideig kómában fekütt, de jelen pillanatban már sétálgat

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr471189636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gina. 2009.06.17. 11:06:43

jahh... ezt az utolsót múlt héten hallottam, és eszembe is jutott a Végső állomás című műremek... duuuurva...
te meg tanujjjá!
süti beállítások módosítása