sze
12

Szép napot skacok, hallom ma harminc fok lesz otthon:) Itt is gyönyörü az idő,és fesztivál van. Képzeljétek jövö hónapban jön ide a green day, a backstreet boys, éééééééé tatatadaaaam: Elvis.:) Aszondják minimum harminc font lesz rá a jegy, de ez kihagytatalan, főleg h elvis is köztünk lesz, azért megéri a harminc font:DDRemélem nem lesz instant vagy..valami egyéb formátumú amire gondolni sem merek. IIIgen TOmi, tudom hogy nagyon fáj hogy élőben láthatom a példaképeidet:) The(basszki, iigy irtam, hogy: de:)) majd felhívlak az:as long as you love me alatt:)

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr491376911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gina. 2009.09.14. 18:46:46

Pankiiiii!:( Nem megy a gémél. Ha nem lesz késő addigra, az uramnál még teszek egy próbát. Ja, és sms-t sem tudok írni. De te írjál, ha nem vagy ájult. Hogy mit mondott...:) Meg hogy milyen volt a napod, mit mondott az Örzse, és hogy telt a víkend. Jó? Ölelés!
süti beállítások módosítása