nov
10

Na úgy érzem folytatjuk az órákat, talán ennyi idő alatt sikerült mindenkinek végig menni és megemésztenie az eddigieket. Egyedül az Annáról nem kaptam visszajelzést:)

Negyedik óra:

Vegyük a mindennapi használatot:) Megnyitod kicsiny kis blogunkat ( ugye nap mint nap többször is :D ) És jobb oldalt alul ( Legalul!!! Egyéb után) szépen bejelentkezel. Akkor megjelenik az oldal ahogy eddig csak a kis blogbejegyzések alján a kommentek mellet azt a szót is látod hogy szerkesztés. ( Aki már eljutott idáig elnézést és ugorjon) :D

 

Örödik óra:

Szépen a bejelentkezés után szépen ismét alulra mész és ahol az előbb bejelentkeztél az is megjelenik hogy admin. Hasznos kis szó! :D Ha rákkatintasz megjelenik a már emlegetett ( szerintem ronda) fekete oldal bal felső sarokban a ( szerintem ronda) narancssárga kis blog felirattal. Ha ezt látod gratulálok jó helyen vagy!! Ha nem sajnálom kezd előről :DDD

Hatodik óra:

Ezen a "gyönyörű kis oldalon látsz még olyat a blog szó alatt ( bal oldal) hogy sezlony :D aztán alatta bejegyzések linkek file-kezelő kommentek. Ajánlom a bejegyzéseket! Alatta van az új bejegyzések mellette a bejegyzések. Utóbbira kattintva azokat látod amiket írtunk.

Hetedik óra:

Katt az új bejegyzések fülecskére, adjál címet a mondandódnak! :D és alatta lehet gépelni. Hasonlóan működik mint a Word tehát betűk színen méret stb... Ha végeztél akkol a PUBLIKÁL ( Timinek üzenem hogy  mindenkinek van ilyen :D ) gombot nyomd meg és már meg is jelen az oldalon. Ha a ment és bezárra mész csak elmented de nem lesz látható.

Na sok sikert mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr42224397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nolte 2007.11.10. 14:49:58

Helló!
Ramcsi, nagyon rendes tőled, hogy megpróbálsz rajtunk, bénákon segíteni:D Amúgy volt egy pillanat, amikor azt hittem jó úton járok, a szívem gyorsabban kezdett verni, de aztán kiderült, hogy csak belekavarodtam a hálóba, és már az Anna nevet sem használhatom:( Még adok a dolognak 38 esélyt de utána feladom!!
Szép szombatot mindenkinek!!!!!!!!

Panek 2007.11.10. 21:01:15

Neee Csilla,sztem az Orsinak sikerült.Baromi jót szaunáztunk meg kajáltunk testületileg.Jövö héten lúd rajzolás lesz!Kire számithatok?

Panki 2007.11.11. 08:44:37

Anna!Fel a fejjel.Ma amugy jön este a Ramcsi,illetve Ö délután mi meg a Dióval fél nyolcra.Te is megérkezel valamikor???,Jó lenne.Pusszantalak sokszor.

nolte 2007.11.11. 10:19:01

Aha, megyek este valamikor.

Panki 2007.11.11. 11:09:13

Visssza az egészet, mivel nem jöna Ramcsi mi is menjünk később,mert én tudnék még mit kezdeni magammal itt.Kulcsod nálam.JÓ ez így?

orssssssss 2007.11.11. 13:13:27

Hello! Asszem sikerült,de sztem ti nem látjátok,amit írtam! Pedig már úgy megörültem! Ugrándoztam, sikongattam és idegen emberkéket ölelgettem az utcán! Aztán megláttam azt az örömgyilkos szót: VÁZLAT. Akkor sírtam egy kicsit, majd úgy döntettem az imént,h nem adom fel és ismét az okosabbakhoz fordulok: hogy lesz a vázlatból éles?
süti beállítások módosítása