már
1

Dióka

| Szerző: ramóna | 8:29 pm

Kedves Dió!

Nagy szeretettel és kiváncsisággal várjuk ám a beszámolódat. Kérünk téged hogy édesítsd meg piciny életünket :) Hogy érzed magad kint? Miket láttál már? Mit csinálsz? Mit eszel? ( engem talán ez érdekel a legjobban) :) Voltál- e bulizni? Remélem tudod, hogy nagyon nagyon hiányzol nekünk!!!! És részletes beszámolót kérünk ám! Jövőhétvégén otthon leszek és utána is.

Sok sok puszi!

Ramcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr52361142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dio 2008.03.01. 22:11:53

Draga Baratnoim!

Mivel meg mindig nem tudok bejegyzest irni, ezert a kommentben osztom meg veletek, mi van itt a messzi Irorszagban. Eddig nagyon jo minden. De leirom reszletesen... Csutortokon nagy izgalmak aran kijutottunk a repuloterre, ugyanis rosszul gondoltuk, hogy az 5 oras indulas idoben lesz. Pesten elkaptuk a csucsforgalmat, ugyhogy apuek mar at akartak tenni egy taxiba, hogy nehogy lekessem a becsekkolast. Persze vegul idoben odaertunk, es bealltunk egy hatalmas sor vegere. Ezutan minden ugy tortent ahogy arra Panki felkeszitett. Unalom, unalom, unalom.......A felszallas nagyon jo volt, azt elveztem a legjobban. A leszallasnal kicsit bedugult a fulem, de a fejem szerencsere nem fajt. Szoval epsegben megerkeztem. Levi egy csokor tulipannal vart ram es meg elmentunk kicsit setalni a belvarosba. Tegnap sajnos nagyon rossz ido volt, zuhogott az eso es iszonyatosan fujt a szel. De azert nem sokat voltunk itthon. Este bementunk a munkahelyere, megmutatta hol dolgozik, meg bemutatott a munkatarsainak. Mindenki nagyon kedves es baratsagos volt. Ugyzanez a lakotarsaival is. Lakik itt ket par meg rajta kivul egy srac. A haz is szep, jol be van rendezve, majd mutatok kepeket. Na de! Kepzeljetek ma voltunk kirandulni. Setalgattunk a tengerparton, hegyet masztunk es ettunk fish and chipset a kikotoben. Az egyetlen baj, h nagyon meg vagyok fazva. Remelem Panki te meggyogyultal mar!!??? Most meg itthon vagyok a Janival, mert a Levi ma este mar dolgozik. Elbeszelgetunk, meg majd nemsokara vacsizok vmit. Holnap megnezzuk a Szent Patrik katedralist meg elsetalunk a Fonix parkba. Hat ennyi tortent, miota itt vagyok. Hianyoztok am es tenyleg fura nem talalkozni ugy, h fel eve minden nap latjuk egymast. Egyebkent Panki ezuton nagyon koszonom, h talakoztunk meg csutortokon, jot tett a lelkemnek, rossz lett volna ugy eljonni, h nem tudunk szemelyesen elbucsuzni:)Ramcsika te meg kerulj elo mire hazamegyek mert baj lesz ha nem! Koszonom szepen a szivhez szolo szavakat es utravalokat! Nagyon szeretlek titeket, sok puszit kuldok es megprobalok meg irni. Sziasztok!!!!!Puszi!!!!

Panki 2008.03.01. 23:50:07

Szia..A mi hétvégénk is csodásan telik. Olyanokat csináltunk amiket eddig még soha.Plö ma egy vacsora mellett beszélgettünk.A Tomiról.:) Alig várom hogy hazagyere.De addig is szorgalmasan irj, az esemesedre majd válaszolok, arra nem itt, meg a kajákat meg kirándulásokat irogassad, de azért majd rendesen kifaggatunk még.:)Bármennyi töménybe kerüljön is!:)).És Ramcsit is.Aki annyit telefonált int eddig még soha, ebböl érzem, h hazahuzza a pici szive.Dobb dobb.Annuek holnap én hatkörül érkezem a fészkünkbe. Mikorra öltöztessem diszbe a lelkemet jöttödre várva?
Az angyalokkarának és a többi kukkolonak forro csokjaim!

Anna. 2008.03.02. 09:09:48

Sziasztok!!
Dió, érezd jól magad, és igyál rengeteg mennyiségű (barna)sört, aztán meséld el, milyen volt!!
Panka, lehet, h csak fél9re leszek ott, hátha a 7es vonaton nem kell állni, bár nincsenek illúzióim. Lehet, h fél8.
*

panka 2008.03.02. 10:08:08

Azt elfelejtettem mondani, hogy hatalmas pusztitó vihar volt::(
Anna! MIkor?

ramóna 2008.03.02. 11:05:12

Dear Dióka, ( azért remélem érzitek mennyit fejlődik az angolom) :D
Örülök, hogy jól érzed magad és ígérem hogy a 8i és a 15i hétvégén otthon leszek! És ahogy mondja a Führer tömény nem számít a lényeg hogy csicseregj :D
Egyébként pici szivem tényleg a kis ékszedobozunkba húz ( Tata) :))

ramóna 2008.03.02. 11:06:06

És tényleg igyál barna sört helyetttünk is!!!! :)
Annának is sok csók nehogy egyedül érezd magad :)
süti beállítások módosítása