ápr
7

Together

| Szerző: Panki | 12:34 am

Megtörtént.. az első ismerkedési est. Dögös.

Nem szatír!Rosszabb!!!!!!!Rendszerető!:( Amugy nagyon jol elbeszélgettünk egy üveg bor mellett, Mestinek üzenem akinek első kérdése az volt:"Iszik rendesen??????", a leghatározattabban, IGEN! Tényleg jófej, bár Dió elég magasra tette a lécet, jómagas, széparcú, kedves, határozott, jólnevelt,nőtlen, és RÖHÖGŐS!Szeretjük!Vagyis még nem döntöttük el, de jók a kondíciói.Az erőviszonyok még tisztázásra várnak!Bár már lezsiroztuk a szomszéd fiúkkal, ha bármi probléma lépne fel, ne lepődjenek meg ha az éjszaka közepén négy hideg tappanccsal több kötne ki az ágyukban! De erre azt hiszem nem lesz szükség, de ne kiabáljuk el. Amugy meg mire jok a meleg szomszédok???!!Na!

Timi!Tényleg Ő volt az, és azért volt kiöltözve mert bálba ment.

Ramcsi!Jössz holnap?????Vagy ennyire beijedtél Jankától?Janótól?Najo, még nem tudjuk hogy áll a szánkra a neve, de azt mondta hívhatjuk bárminek, csak Jancsinak ne nagyon.(Most jött ki a fürdőszobából, és most fura hangot hallat, vagy borotválkozik, vagy hasfelmetsz, vagy kitudja)Segítsetek a döntésben légyszó!mondom az opciókat.

1.Anna&Jana

2.Panka&Janka

3.Ramcsi&Jancsi

4.Dió&Janó

Az első máris kapott egy igen pártatlan szavazatot, Annától!Taps!

Di!Munka?

Na , majd mindenkinek mesélünk mindent!

Tsókszi-Anna és Panna

UI:Dió remélem nem sértödsz meg a címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr28414525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

˙tt 2008.04.07. 01:04:54

Timi&Jani miért nincs? nem mintha meglepődtem volna... :) ...

egyébként ahogy leírtátok kb mintha ő lenne mr. tökéletes :D elég nagy fejlődésre tett szert a szatír pozicióból... :)

panki 2008.04.07. 10:10:05

Mert a Timi és Jani az nem teljesen jo. Anna már a Diosra is huza a száját.Timiiiiiii, nyuugii!!!
Nem tökéletes.DE jobb ha igy állunk hozzá.Elment gyalog dolgozni.Nem egy körülményes Típus.

Anna 2008.04.07. 11:25:34

Persze, h nem tökéletes:)
Ja, voltak még opciók: Timi&Jimi, Orsi és...Csilla és...ezekre már végképp nem találtunk:( Véges a fantáziánk.
Titeket lehangolt kiskorotokban a végtelen történet c. film? Tegnap láttunk egy tökolyan kutyát, mint amilyen abban volt a rózsaszín sárkány.
pussz mindenkinek, Atrejú

orssssssss 2008.04.07. 17:11:51

óóó! én úgy sírtam a végtelen történeten, mint az őslények országán...anno...bár azóta nem láttam, szóval lehet,h most is sírnék! ez van, ilyen érzékeny vagyok én!:D
örülök,h nem bántott Jana, bár még csak az első estéje volt ott, úgyh ne igyatok előre a medve bőrére!!! Én a helyetekben odahúznám a szekrényt az ajó elé... Bár az nem jóóóó, mert akkor Annus nem tud kimenni pisilni és annak sosincs jó vége!:) na cupppp mindenkinek

˙tt 2008.04.07. 18:19:22

nekem csak halvány emlékfoszlányaim vannak a végtelen történetről, biztos a szelektív memóriám kitörölte.. vagy csak beképzelem h láttam :) de az őslények országa tényleg rossz érzést váltott ki belőlem... szegény tappancs...

Anna. 2008.04.07. 18:40:12

és szegény mamája, akit szétszedett egy t-rex:(

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.04.07. 20:25:46

Lehetett az Albertosaurus, Daspletosaurus vagy Gorgosaurus is. Nem kell mindjárt a T-rexeket gyanúsítani. A késő Kréta korban élt egy csomó más Tyrannosauroidea is. Free Tirex!

Nekem volt olyan fizika fakultációs tanárom, mint az a Falkor. Legalábbis a szeme olyan volt. Kölcsönösen utáltuk egymást.

Anna. 2008.04.07. 22:33:20

Falkor!
Köszönöm, mégis fogok aludni éjszaka!!
süti beállítások módosítása