ápr
16

filó

| Szerző: ˙tt | 1:59 am
köszi Pé! :)
mindjárt alszom. jó volt még lefekvés előtt elolvasni ezeket verseket. ez már csak egy ilyen nap... :)

ma egy életre lebénult emberek küzdelmeiről és lehetőségeiről (magyarországon...) hallgattunk egy rendezőt, aki maga is megélte mindezt, és dokumentumfilmet készített... www.kerekbetorve.hu, akit érdekel.... mondjuk ezt nem részletezem most, de a mi kis "szörnyű és kibírhatatlan és világtragédiákkal teli" életünkben ha csak pár percre is jó felébredni, hogy "hé öcsi! hát neked meg mi bajod van???? nézz körül és fogd be!"

be is fogom. persze holnap megint nyafogni fogok.

most még az esti meseként megnézett gilmore girls részünk is valahogy ilyen elgondolkodtatós volt. ez egy ilyen nap. és igen... már gyermekkorunk is lassan történelem :)
pl... mesélj egy mai 5 évesnek a Nils Holgersonról. nekünk a pápa mindig János Pál marad,és  mi vagyunk a Dallason nevelkedett nemzedék :D meg még lehet sorolni. najólvan, asszem megyek aludni, mert kezdek veszélyes lenni. néha rámjön :)

kontrasztként: holnaptól péntekig gépészkari napok nálunk. aki bulizni akar és kevésbé magasröptű beszámolókat hallani tőlem vagy az itteniektől.. az jöjjön :))))) holnap este kowalski lesz.. a többi programot nemtom, mert múlt héten megint megfogadtam h nem fogok bulizni, így próbálok kevésbé érdeklődő lenni :)

mindenkinek puszi

ja és Ramcsi nemtom észrevetted-e, de megint nem találkoztunk :(
mikorra írjalak be újra a naptárba? :)
Diótól meg majd követelem a kertipartis fotókat! :P

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr97427626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankulini 2008.04.16. 12:26:38

Hát igen...
Mondjuk nekem ma van ami felvillanyozza a napomat, de még várnom kell rá pár órát.Kowalski...emiatt a sztrájk miatt olyan bonyolult.
További csodálatosan szép napot!

˙tt 2008.04.16. 16:24:18

azt hiszem nem értem. ma is van sztrájk? ok, elírtam, éjjel kettőkor már azt kellett volna írnom h "ma" lesz koncert. monjduk akkor sme értem. mert holnap is csak csütörtök van :) pussz
szép napot
süti beállítások módosítása