dec
10

Álom

| Szerző: ramóna | 9:56 pm

Hát lányok ez ténylg egy álom!!!

 

Szóval ugye múlthétvégén én nem kicsiny városunkba vendégeskedtem, hanem a cégnek köszönhetően Magyarország legszebb és legújabb 5*-os szállodájába Sárváron. Már a neve is kis titokzatos: Spirit :) Amikor belépsz olyan mintha álmodnál a londíner elédrohan hogy felviheti e a csomagokat miközben te kapkodod a fejed annyi gyönyörű dolog van már ott. aztán a recepciós pult valami mélytengeri izéből van és látod a kagylókat nem messze tőle meg egy hatalmas akvárium. És mikor felmész az üveg lifttel (ez már a plázákba is van szóval nem nagy cucc :D) és belépsz a szobába.... olyan függöny szőnyeg és a fürdőszobaaaaa....áhhh persze fürdőköppeny jár meg papucs hogy letudjál menni uszizni:))) Jah és körömreszelő fürdősapka sampon tusfürdő testápoló varrókészlet és cipőtisztitő és rengeteg törölköző :))) Hát a kaj mennyei volt, de szerintem mondanom se kell. Persze svéd asztal. ( Pankának: első nap norvég lazaclevest őz husit hercegnőburgonyát meg egy kis pohárkrémet é persze pár dologot még ettem :) )) A szaunáknál volt: finn szauna 2 db 90-100C, rózsa szauna 70C, bio szauna 60C, infra szauna, gőzkabin 2db, JÉGKAMRAAA :)) pár medence és jakuzzi persze mindenből hideg langyos meleg :D jah kinti benti meg kneip ...áhhh...szóval isteni :)) Egyszer ha nagyon sok pénzem lesz visszamegyek :))) Jah persze külön szivar szoba meg minden féle társalkodó ahhol a kandallóba ropogott a tűz :)))

Egyetlen egy nem volt jó, hogy reggel 9- este 7-ig agytágítás volt:((( Szóval csak keveset élvezhettem :(((

Nézzétek meg mert egy élmény a honlap is!!! http://www.spirithotel.hu/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr67815980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankuska 2008.12.11. 15:07:08

JO. A karácsonyi összeröffenést áthelyezem ide.
Szeretettel: A Führer

orssssssss 2008.12.11. 16:02:06

úúúú de jól hangzik! jó lehetett nagyon:) Annus! olvastad mennyi féle szauna??? neked ez lenne a paradicsom:)

ramóna 2008.12.11. 18:16:48

Annára gondoltam közbe:))) Ez nem perverz ugye? :D Jah és Anna a merülőmedencébe a bácsi folyamatosan rakta a jeget!!!!!!!!!!! :))) Aki kint volt Finnországba az értékelni tudja!! :))) Meg persze hozott nekünk inni :)

Anna 2008.12.11. 20:38:50

hihi, nem perverz:) valóban irigyellek:) jó lenne már szaunázni!! Hol is dolgozol?;)

lcsillu 2008.12.12. 02:33:52

megneztem en is, naon komoly.
mar mar elkuldtem az oneletrajzom, bar gonodlom a dolgozoknak nem jar ki a szaz fele szauna nyujtotta elvezetekbol..
vagy Ramcsi lattal a szemelyzetbol vkit pezsgot szurcsolni a medence partjan..??
(jaj barcsak..)

Anna 2008.12.12. 13:55:28

mér, mintha Gerébiben nem ezt csináltuk volna;) Jó, akkor még nem voltál alkalmazott...
süti beállítások módosítása