dec
18

:(

| Szerző: ramóna | 12:42 pm

Sajnálom de a közlekedés nem volt ma velem és nem akarta, hogy eljussak Tatára. Szóval 23-án érkezem városunkba, addig bírjátok ki nélkülem. a vizsgáimat meg átraktam januárra:((( 

Kedves Dió!

Nem hallunk felőled semmit!!!! Vagy lehet , hogy csak én nem :( Remélem nincs semmi baj, csak találtál munkát és nincs időd olyan dolgokra mint blog:)) Készültök már a Karácsonyra? Fa? Díszítés? Menü?????

Puusszantás Rea :DDDD

Drága Führer!

Millió puszi a szülinapod alkalmával és már alig várom a Szent Estét!!!! :)))

És végül de nem utolsó sorban Timcsó:))

Megnéztem ám :DDDDD Aranyos feje van....remélem látom majd élőben is és nem dugdodod....:))

Pusszantás mindenkinek!! Gondoljatok rám és írjatok a tegnapi buliról, jah és jó gyógyulást már aki rászorul:DD ( Emő???? :DDD)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr91829676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maglóca szépe:) 2008.12.18. 18:18:52

Mindenkinek nagyon boldog,meghitt szentestét a szeretteivel .pihenjen mindenki,lazítson,lustizzon..én ezt fogom tenni....Ramcsi,köszi,h megszavaztad a bizalmat.Tata óta tiszta vok!!!NO szesz...szilvesztert még meglátjuk,bár "nekem sem jók az értékeim"(Mester Tamás Magyarország RTL Klub):-)))
Boldog karácsonyt Sezlonyok!:-))

maglóca szépe:) 2008.12.18. 18:20:13

bazeee,nem Tamás,Balázs,szétszórt vok manapság....sorryyyyy
süti beállítások módosítása