már
9

| Szerző: Anna. | 10:06 am

Sziasztok!

Hogy vagytok? Tavasz van már?
Csilla, Ors!! Mikor indul a gépetek visszafelé? Mert attól függ, h mikor kell visszamenni Stockholmba. Sztem én is visszamegyek majd veletek.. Legalábbis Stockholmig:)
 

Visszatértünk Ouluból, ha valakit érdekel, vannak képek facebookon, csak a kedvenc szobromról rakok ide egy képet. kettőt.



Most mennem kell, fel kell adnom egy levelet, aminek hipersebességgel Magyarországon kéne lennie. Elfogadták ugyanis az ötvösös szakdoga témám, de lehet, hogy nem tudom idejében leadni to-on:((
Ahogy Adrian mondaná: keep fingers crossed!;) emlékszel Ors?
pusszendáre
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr50990837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lcsillu 2009.03.09. 12:05:29

Szevasz Béjbi!
a képek nagyon nagyon faszák facebookon!! mennyire édes kis szobrok:)
a gépünk vissza április 7én 8.40kor indul (reggel).
majd jer msnre, ha feladtad a levelet.
amúgy keresztben voltak egész reggel:)

orssssssss 2009.03.09. 12:58:24

Mennyit fingert crossoltunk neki, aztán mi lett belőle? SEMMI. Na majd idén másképp lesz!:)
Drukkolok a szakdolis izével kapcs, tuti rendben lesz!
Jól vagyunk, tavasz van, bár sokat esik, és még nem jó elázni, mert nincs olyan meleg. De azért szeressük.:) Főleg, ha kisüt nap. Jah és Marion is sokat fúj mostanában, az sem jó.:))
Jah és ha Stockholmig eljössz, akkor azt reméled,h nem dobálom ki a ruháimat és nyomkodlak erőszakkal a bőröndömbe,h haza gyere te buziiiii??? Mert ezt fogom tenni.
Na majd gyere msn!Megyek munkálkodni.pupi!

Anna. 2009.03.09. 16:24:10

Marion:D:D
Ma nem megyünk jazzre, mert sok a leadandó, úgyhogy itthon leszek, majd felkúszom msnre.
Jólvan, akkor stockholmot kitalálom, nem akarok túl sok időt nélkületek lenni!:)
Ami pedig a bőröndöt illeti, télleg abba kéne hagynom az evést, vagy futni a hóban, vagy mitbánomén, hogy lefogyjak, mert különben nem fogok pásszentolni a csomagba:(

orssssssss 2009.03.11. 09:07:18

Háh! Beleférnél. Nyugi. beletuszkolnálak!:D Megoldanám, ne félj! Az evés meg jó, úgyse hagyjuk sose abba! Főleg a buli utáni chipsekről beszélek...;)
Jaj hallod tegnap este rám jött,h nagyon hiányzol! Furi, mert eddig soha nem éreztem ilyet.:D Azt gondoltam,h nem bírom ki 31-ig.:( Még esit is akartam írni,de nem akartalak Téged is berongálni.:((
De már jól vagyok! Vszínűleg, csak vmi röpke elmezavar lehetett. Kicsit sem hiányzol kötsög!!! Sőt árulom a repcsijegyem, nehogy nekem kelljen kimenni Hozzád. Uh. Szörnyű lenne. Meg a Csilluval kellene utaznom...egy magasköldökű lánnyal...no comment.
No de azért szép napot Nektek!:) xoxo

orssssssss 2009.03.11. 09:13:45

Na és itt van ez: www.livingroom.hu/gallery.popup.php?gID=190&fn=|azAwMS5qcGc=|
HIHIHI! Már itt sem nagyon voltam képben, és később csak romlott a helyzet...Csak h röhöghess Nuspó.:)
süti beállítások módosítása