jan
26

utcakép

| Szerző: ˙tt | 12:13 pm

na jééé, pont ma valaki feltette a levlistánkra ezt a videót, és éppen tegnap került szóba köztünk, mert valójában ez Panka ötlete :)

de már csináltak hasonlót, (na szóval ő a két grafikus), és tényleg érdemes lenne ezt jobban köztudatba ültetni, hogy lehet ezt máshogyan is, nem kell hogy ilyen rém rondák legyenek az utcák Pesten... de ugyanígy máshol sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sezlony.blog.hu/api/trackback/id/tr391703264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna. 2010.01.27. 16:06:22

Sztem is jó ötlet lenne valami pici egységesítés. Nem is kéne nagyon beszabályozni, mert jók azok az egyedi cégérek, csak túl sok a görény megoldás. Sokmindent elég görény módon oldunk meg Mo.-on amúgy is, nem? Ha a funkcióját úgyahogy betölti valami, mondjuk egy vonat, akkor akár szét is rohadhat kívülről, csak működjön.
Nem vagyok biztos benne amúgy, hogy a magyaroknak úgy általában jó az ízlése. Pont múltkor gondolkoztam ezen vmi átalakítósó kapcsán. Nem vagyunk mi parasztok? Mondjuk a svédekhez képest biztos:) Vagy szerintetek?

Menjek már tanulni, mi?

Puszi

˙tt 2010.01.27. 18:40:22

"görény megoldás" :) ez a szó tökéletesen jellemzi a magyar helyzetet, ahogyan ebben a témában... úgy másban is.... ha az átlagot nézzük, tényleg nem jó szerintem sem az ízlésü(n)k :)

de ez persze visszavezethető az elmúlt évtizedekre, és arra hogy a szocialista rendszerben nem nagyon volt lényeg, mi hogy néz ki, mivel választani sem nagyon lehetett. /+ városképeket romboltak le a panelcsodákkal és kockaépületekkel, de ez más téma/ elfogadták az emberek hogy csak az van amit látnak. és hirtelen rászakadt a népre a sok kacat és vizuális szemét is, amivel nem tudnak mit kezdeni, vagy az a baj hogy egyesek azt hiszik h tudnak. najó.. nekem meg az a bajom hogy nincs jobb dolgom, és itt filozofálok :)

minden jót Anna a holnapi uccsó vizsgádhoz! azztán megbeszéljük a továbbiakat ;)

puszi mindenkinek
süti beállítások módosítása